About us


Welkom bij de Modern Design Gallery. Genieten van het leven middels top kwaliteit vintage design meubelen! Dat is het uitgangspunt van de Modern Design Gallery.  Wij van Modern Design Gallery houden ons sinds tien jaar bezig met de verkoop van meubelen uit het bovenste marktsegment. De laatste jaren is de nadruk steeds meer verschoven naar modern design uit de 20ste eeuw. Wat begon als een bescheiden verzameling in vintage design,  is inmiddels uitgegroeid tot deze (web)winkel met een uitgebreide collectie high-end vintage design meubelen. 

Vintage top design is ecologisch verantwoord, waardevast, maar bovenal een genot mee samen te leven. Goed design kenmerkt zich volgens ons door uitgekiende functionaliteit te koppelen aan tijdloze schoonheid. De magie die er kan ontstaan als functie en vorm bij elkaar komen blijft ons inspireren.


Onze collectie beslaat de hele 20ste eeuw, van art deco, naar mid-century modern tot aan het post-modernisme. Wij verkopen alleen originele meubels van fabrikanten met een officiële licentie. We bieden topstukken aan van o.a. Charles & Ray Eames, Joe Colombo, Ron Arad, Arne Jacobsen, Eileen Gray, Verner Panton en nog vele anderen.

Indien u iets specifieks zoekt kunt u bij ons een zoekopdracht plaatsen. Middels ons uitgebreide netwerk vergroot u zo de kans op succes aanzienlijk. Wij zijn altijd opzoek naar pareltjes voor onze gallery. Heeft u een item die ons zou kunnen interesseren, twijfel dan niet en stuur gewoon een mailtje met een aantal foto's. Veel plezier in onze Modern Design Gallery.

De aangeboden meubels zijn gebruikt en vertonen over het algemeen gebruikssporen. Middels het sterretjes systeem geven we aan hoeveel gebruikssporen een meubel heeft. Ook middels de foto's proberen wij u hierover zo volledig mogelijk te informeren. Indien specifieke vragen heeft of u wilt meer foto's bekijken, laat het ons weten via het contact formulier.
Wij zijn u graag van dienst.

*           = zeer veel gebruikssporen
**         = redelijk veel gebruikssporen
***       = normale gebruikssporen
****     = weinig gebruikssporen
*****   = zo goed als nieuw

Veel plezier bij het bewonderen van onze collectie.